digitaal artikel in de NoordOostPolder online 25 sept 2017 Kijkje in de Praktijk- Open huis Parkflat

Kijk in de praktijk bij Parkflat Emmeloord

EMMELOORD – De praktijken in de Parkflat Emmeloord zetten zaterdag 30 september tussen 11.00 en 15.00 uur hun deuren open. Belangstellenden kunnen kennismaken met de die er werken, de disciplines die aanwezig zijn en de mensen achter de praktijken.

Linda van Scheijndel is Bowentherapeut. Bowen is een zachte, manuele behandelmethode, geschikt voor baby tot bejaarde, waarbij het lichaam in enkele behandelingen terug in balans wordt gebracht. Bowentherapie kan worden ingezet voor zowel fysieke als psychische klachten en wordt door de meeste verzekeringen geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. www.bowenbehandeling.nl of bel: 06-23086135

Monique Slump geeft sinds februari yogales in de Parkflat, onder de naam YogaMoos. Na jaren van yoga geven heeft zij de sprong gewaagd om voor zichzelf te beginnen. Monique geeft twee avonden in de week les; de maandagavond staat in het teken van poweryoga en de donderdagavond geeft zij een rustige hathayogales. Ook geeft zij yoga aan kinderen. Yogamoos werkt met strippenkaarten, zodat u niet vast zit aan een duur abonnement. www.facebook.com/yogamoos of bel: 06-28428185

Marloes van der Weele heeft de praktijk Vita Vivet. Zij leert mensen (weer) in contact te komen met hun gevoel, weer te luisteren naar hun lichaam. Marloes magnetiseert en krijgt tijdens deze energetische behandeling boodschappen door. Zij maakt oorzaken van vage klachten inzichtelijk en zo helpt Marloes de cliënt een stuk op weg. www.vitavivet.nl of bel:06-20342207.

Fokkeline de Groot heeft een praktijk als Wellnessmasseur. Zij werkt zowel curatief als preventief en behandelt allerlei lichamelijke klachten. Fokkeline zorgt ervoor dat opgebouwde spanning losgelaten wordt, lichaam en geest weer in balans komen, en dat spieren en bindweefsel weer losser worden. www.fokkelinedegroot.nl of bel: 06-18733100.

Saskia Durieux heeft de praktijk Wijzer Remedial Teaching & Studiebegeleiding en is reeds twee jaar gevestigd in de Parkflat. Wijzer biedt individuele ondersteuning bij leerproblemen voor leerlingen van basisschool, Voortgezet Onderwijs en studenten. Hierbij kun je denken aan problemen bij rekenen, (begrijpend) lezen en/of spelling, maar ook ondersteuning bij huiswerkaanpak. Daarnaast verzorgt Wijzer een breed scala aan trainingen in onder andere studievaardigheden, begrijpend lezen, sociale vaardigheden. Ook is Saskia gecertificeerd coach van de training ‘Ik leer anders’, die zich richt op het begeleiden van beelddenkende kinderen. www.wijzer-rt.nl of bel: 06-30322686.

Maaike Zwier heeft haar praktijk Maerlife in de Parkflat. Dit staat voor “EEN SLANKER LEVEN” en bij Maaike volgen deelnemers een programma onder begeleiding van haar als ervaringsdeskundige. Zij is enthousiast en gemotiveerd om deelnemers te helpen naar een gezond gewicht. MAERLIFE werkt met producten van STRAIGHT AWAY, welke gezonde uitgebalanceerde maaltijdvervangers zijn. www.maerlife.nl of bel: 06-18549772.

Wilma Strijker haar bedrijf heet Argo, begeleiding op maat. Wilma is Matrixcoach, Psychiatrisch verpleegkundige en Autisme deskundige. Mensen die last hebben van angsten, nare herinneringen, leerproblemen, een druk of vol hoofd, trauma, dyslexie, nachtmerries, pesten, woede enzovoorts kunnen een beroep doen op Wilma. De begeleiding is kortdurend, heeft direct resultaat en creëert rust. www.facebook.com/ArgoBegeleidingOpMaat of bel:06-19419770.

Op de derde verdieping werkt Tamara Stegeman in haar Creatie Lab. Tamara geeft in haar trainingsruimte Bars sessies en cursussen, door middel van 32 punten op het hoofd te behandelen lukt het om stress, angst en oude patronen los te laten. Tamara helpt bij een burnout en lichamelijke problemen als gevolg van overbelasting. Haar klanten verlaten haar ruimte met een rustig en opgeruimd hoofd. www.tamarastegeman.nl of bel: 06-53687487.

artikel in de NoordOostPolder 16 aug 2017 "Rust in mijn hoofd,graag"

De Noord Oost Polder: Op 22 augustus 2017 vanaf 19:30 uur uur  Live Bars demonstratie van Acces Consciousness  vanuit Creatie Lab Emmeloord

 

 

Interview met Omroep Flevoland in Beeld en geluid

Omroep Flevoland: Op 8 augustus 2017 vanaf 13:00 uur uur  Live Bars demonstratie van Acces Consciousness  vanuit de studio van Omroep Flevoland

Tamara Stegeman bij  Omroep Flevoland demo Bars

 

 

Live Bars sessie bij Omroep Flevoland

Interview met Omroep Flevoland in Beeld en geluid

Omroep Flevoland: Op 8 augustus 2017 om 1010 uur interview over mijn GRATIS Acces Consciousness Introductieavond vanuit het splinternieuwe Creatie Lab te Emmeloord.

Interview Tamara Stegeman 8 aug Omroep Flevoland

https://youtu.be/XBfvZw7n7jA?list=PLb7NCDq9Qu4eJ05o1JsUl45xgxjKWYzKj

Op de radio een korte intro van de intro avond

Ik ben gelukkig niet normaal!

Emmeloord: Op 8 augustus 2017 om 1930 uur tot 21:30 uur organiseer ik een GRATIS Acces Consciousness Introductieavond vanuit het splinternieuwe Creatie Lab te Emmeloord.

Deze avond is gericht op mensen die ervaren dat ze heel veel moeten in hun leven en alle ballen in de lucht proberen hoog te houden met vaak een burn-out als gevolg. Tijdens deze avond neem ik, de aanwezige mee, naar een andere mogelijkheid en meer vrijheid, voor hun leven.

Ik vertel ze hoe ze meer kunnen genieten van hun leven met simpele tools die ze gelijk kunnen toepassen in hun leven vanaf de stoel waar ze dan zitten. Lichter dan ze kwamen zullen ze het training centrum verlaten aan het einde van de introavond.

Mijn naam is Tamara Stegeman en ik ben oprichter van het nieuwe Training Centrum, Creatie Lab te Emmeloord.
We leven in een maatschappij waar we elke dag werken voor ons geld langs de idealen van onze familie, buren, werkgevers en zelfs huurbazen. We gaan gebukt onder de druk van onze consumptie maatschappij die de ladder steeds hoger lijkt te leggen. Dit maatschappelijke probleem is voor mij de reden geweest om het over een andere boeg te gooien. Mijn klanten zijn vaak extreem moe, overprikkeld en hebben moeizame relaties met alles en iedereen om zicht heen. Vaak zijn er ook lichamelijke pijnklachten die vaak afgedaan worden als stress.

Tijdens de intro avond ga ik vertellen hoe het ook kan zonder al die problemen en welke resultaten er mogelijk zijn met de tools die ik mijn klanten leer. Ik zal een korte demonstratie geven van de BarsÆ techniek. Een techniek waarbij er 32 drukpunten op het hoofd worden aangeraakt die werken als een stofzuiger. Door het aanraken van die drukpunten verdwijnt de ruis uit en het hoofd en worden onnodige file met informatie verwijderd. Het resultaat is meer vrijheid, meer rust, meer mogelijkheden en meer zelfliefde.

Ik vind het zo ontzettend waardevol dat ik besloten heb dat Nederland dit echt mag gaan ontvangen. De tools zijn zo simpel. Access ConsciousnessÆ is sinds 7 jaar in Nederland en begint echt terrein te veroveren. Ik zie dat in de toename van collega’s en berichtgeving hierover op FB. Het is een wondermiddel en meer en meer mensen ontdekken de techniek en passen het toe op hun klanten en familie. Het gevolg is een beweging van blije mensen die weer verdraagzaam worden naar elkaar. Dit maakt mij dolgelukkig. Ik herstelde van een burn-out en whiplash binnen 3 maanden na het aanleren van deze tools.

Dit moet de wereld weten. Helpen jullie met het verspreiden van dit nieuws?