Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

TSS en TSS of Drugs Induced Scenarios, Perfectionism en Insanity

01/12/2017 @ 10:00 - 17:30

€147

TRIFOLD SEQUENCING SYSTEMS

Wat een prachtig proces dat deze dag gegeven wordt door miracle worker Tamara Stegeman.
De dag is opgedeeld in twee delen:
TSS en Trifold Sequencing Systems of Drug Induced Scenarios, Perfectionism and Insanity.

TSS

Dit lichaamsproces is fantastisch in te zetten wanneer iemand geestelijk of lichamelijk trauma ervaren heeft en zich in een zogenaamde ‘loop’ bevindt. Zoals wanneer (lichamelijke en/of geestelijke) klachten maar niet over lijken te gaan of steeds opnieuw lijken te ontstaan. Of wanneer gebeurtenissen die soms tijden geleden geweest zijn zich nu nog steeds opnieuw afspelen en er moeilijk of niet uit de herbeleving te komen valt. Dit lichaamsprocess ontrafelt de ‘loop’, het haalt de gebeurtenissen en emoties die aan elkaar geplakt zijn weer uit elkaar. Zodat het één het ander niet meer automatisch triggert om opnieuw in bestaan te komen. Geestelijk en lichamelijk trauma kan hiermee veranderd worden.

TSS of Drugs Induced Scenarios, Perfectionism and Insanity.

Een andere toepassing van dit proces heeft te maken met de gevolgen van medicijngebruik of drugs die opgesloten zijn geraakt in het lichaam. En wat te denken van perfectionisme dat je als drugs gebruikt of depressie of welk ander probleem? Het zoeken naar perfectie is een TSS.
Wanneer je drugs gebruikt komt je geest even in een rustigere tijd terecht tot de drugs uitgewerkt zijn …. Dan komt de realiteit erbij terug plus de nieuwe ‘bewoners’
Drugs is een kalmeerder voor prikkels… tijdelijk minder gewaar zijn en kunstenaars zeggen dat ze dan meer creatief zijn…. Wellicht zijn het de entiteiten die onder invloed van drugs meer het werk mogen doen? Na de drugs voelen de meeste mensen zich minder goed…dat maakt dat ze meer en sneller weer opnieuw onder invloed willen raken om hun gewaarzijn van al die gedachtes en gevoelens van anderen, buiten te sluiten.
Wat het een enorme uitdaging maakt om van deze drugs of drugs of choice af te blijven!
Door iedereen te gebruiken voor iedereen. En voor Therapeuten en Praktijk eigenaren ook een geweldig proces om zowel de ex verslaafden van drugs als iedereen die zijn of haar drug of choice niet kan weerstaan!
Dit prachtige zachte process kan je daarbij helpen. Ook dit is een hands-on proces.
Je krijgt alle ins en outs te horen. De gehele behandeling geschiet met kleding aan.

Wat je kunt verwachten van de cursus:

*Je ontvangt uitleg, informatie, ondersteuning, vragen en antwoorden van Tamara Stegeman, een ervaren Body Process Facilitator.
*Tijdens de cursus geef je de energetische lichaamsprocessen en ontvang je deze ook.
*Je krijgt informatiemateriaal waarop de processen omschreven staat.
*Drinken (koffie/thee/sap) en tussendoortjes.
*Na het afronden van deze dag krijg je een certificaat en kan en mag je aan anderen dit lichaamsproces geven. Dat kan zijn aan de cliënten in jouw praktijk, aan familieleden, aan kinderen, aan vrienden, aan wie kan jij een bijdrage zijn met deze magie in jouw handen?

✨Als je na de cursus vragen hebt over het geven van deze sessies en andere onderwerpen van Access Consciousness kan je altijd terecht bij Tamara Stegeman en bij mij.
De begeleiding stopt niet na de cursusdag✨

Deze cursus is een hele dag, je kunt niet kiezen voor een dagdeel.

De investering in jezelf is €147 euro.
Opgeven kan je via:
http://www.tamarastegeman.nl/product/2pbc/

Gegevens

Datum:
01/12/2017
Tijd:
10:00 - 17:30
Kosten:
€147
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/1391311467649977

Locatie

Waalwijk
Nederland + Google Maps

Organisator

Conny Stevens