Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Intro class Missing Pieces

17/11/2017 @ 20:00 - 22:00

€75
Missing Pieces gaat over alle vormen van mishandeling.
Ben jij één van de velen die kunnen zeggen “MeToo”?
Ben jij mishandeld of misbruikt?
Mishandel jij je jezelf?
Leg jij de lat zo hoog dat het niet haalbaar is?
Ben jij nooit genoeg?
Waar zoek jij erkenning?
Luister jij altijd naar anderen?
Dit en veel meer wordt besproken in deze INTRO-class.
Deze class is de INTRO voor de 2,5 daagse class Misssing Pieces welke gehouden wordt op 18 en 19 november a.s. in het Creatie Lab door: Becky Herdt ik host deze class.
 
Becky Herdt
Becky Herdt is een Baby Whisperer, Business and Success Coach, Creator van 2017 – Het jaar van Just an IPOV (interessant standpunt- interesting point of view), Motiverende Spreker, Radio Show Host, Beste Verkoper Auteur, Access Consciousness Certified Facilitator en Right Relationship for You facilitator.
Becky legt zich toe op het werken met mensen en organisaties om te ontdekken welke unieke talenten en capaciteiten ze al hebben! Wat weet jij dat niemand anders weet dat jij in de wereld kan brengen en alles verandert? Ben je klaar voor een doorbraak? Wat verandert met jouw bedrijf of het leven dat vrijkomt van wie jij tot nu toe bent geweest en kunt kiezen wat er volgende is?
 

Becky brengt haar eigen ervaring aan de tafel (ook zij is als kind jarenlang misbruikt) … hoe ze de ketens herkent die haar binden, ervoor kiezen om vrij te komen van die ketens, en verder te gaan dan ze. Ze blijft de vreugde van het leven als haar ontdekken … niet als een gecontroleerde, gecreëerde, gefabriceerde versie die iemand anders heeft gedefinieerd. Haar zachte vriendelijkheid gecombineerd met haar intense aanwezigheid en kracht (wanneer nodig) is een pure uitnodiging en steun voor haar klanten om hun authentieke zelf te kiezen. Ze gebruikt haar talenten om voor haar klanten te “fan the flame” te vinden wanneer zij kiezen om dat leven te creëren wat hun inspireert.

Deze introclass kun je los aanschaffen voor €75,00
Er is zijn geen opleidingsvoorwaarde voor deze class, iedereen kan mee doen
Wanneer je ook de twee daagse class in november wil bijwonen word je betaling van deze intro class in mindering gebracht op de investering van de tweedaagse op 18 en 19 november 2017

Gegevens

Datum:
17/11/2017
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€75
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/141791819876222

Locatie

Creatielab
Saturnusstraat 83e
Emmeloord, Flevoland 8303 CB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0653687487
Website:
www.tamarastegeman.nl

Organisatoren

Becky Herdt
Tamara Stegeman
Jacqueline Sandhövel