Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bars class plus in Wilbertoord

28/10/2017 @ 10:00 - 18:00

Een Bars Class plus in Wilbertoord met Tamara Stegeman als Facilitator. Tamara Staat erom bekend dat zij erg intuïtief dynamisch en scherp is. Zij maakt van elke class een unieke ervaring die voorbij een gemiddelde Barsclass gaat. Tamara is mij speciaal aanbevolen
Wil jij hier ook bij zijn? Wij ont-moeten je graag.
Hoe wordt het beter dan dit??
 
Leer in de eendaagse Bars Class moeiteloos spanning uit je hoofd en lijf los te laten!
Deze dag geef je 2 sessies en ontvang je 2 sessies. De dag is inclusief een simpele lunch , koffie,thee en versnaperingen. Op deze dag wordt meestal niet veel maar wel anders gegeten. Wanneer je een dieet volgt vragen wij je zelf je lunch mee te brengen.
 
Access Bars®
Onze hersenen worden ook wel eens vergeleken met de harde schijf in een computer.
Alles wat wij meemaken in het leven wordt op deze harde schijf opgeslagen. Bars helpt je harde schijf te defragmenteren … oude mappen en folders die je niet gebruikt worden opgeruimd en weggegooid. Lichter en ruimer is de meest gehoorde reactie na een sessie.
 
De Bars zijn 32 punten op het hoofd. Ieder punt vertegenwoordigt een thema, zoals heling, lichaam, seksualiteit, geld, hoop en dromen enz, dat kan corresponderen met vastgezette overtuigingen of inprentingen. Denk hierbij b.v. aan “ik ben niet goed genoeg”, “Ik ben het niet waard om”, “dat kan ik toch niet” of “dat is niet voor mij weggelegd”.
Het activeren van deze punten gebeurt door ze licht aan te raken waarbij de energie gaat stromen, dit laat elektrische spanning los van alle gedachten, oordelen, overtuigingen, ideeën en emoties die je ooit heb opgeslagen of ooit besloten hebt dat dit belangrijk was.
 
Bars is een ongelooflijk proces dat werkt voor het verminderen van stress, depressie, angst, slapeloosheid, lichamelijke klachten, positiever in het leven staan,verbetert de relatie met jezelf en anderen, het stoppen van het ‘gemaal’ in je hoofd, betere concentratie, voor ADD en ADHD , voor kinderen voor de examens en nog veel meer.
 
Het zorgt ervoor dat je vrijer gezonder blijer en bewuster in het leven staat..
 
Waarom is dit een plus class? Bij mij is het altijd een plus class. Ik kan het niet laten om meer te doen dan een Barsclass. Sommige vinden dat ik mij moet beperken tot… ik geef mezelf de vrijheid om jouw meer tools mee te geven dan waar je voor betaald, als jij mij toestaat. Het beloofd een prachtig dag te worden. Intens, liefdevol en met respect voor dat wat jij kan ontvangen.
Na het voltooien van de eendaagse Access Bars Class, ben je als “Access Bars Practitioner” meteen gekwalificeerd om Bars sessies te geven. Je ontvangt een certificaat na afloop.
 
Zeker als je Access Bars met regelmaat ontvangt kan het een hele andere toekomst en ruimte creeren voor jouw leven en lichaam.
 
In het slechtste geval zal je het gevoel hebben alsof je net een heerlijke massage gehad hebt.
In het beste geval verandert het je leven positief!!
 
Heb je nog vragen, interesse of wil je je aanmelden dan laat dit gerust weten via onderstaand e-mail adres.
Info@tamarastegeman.nl
 
✨✨✨
Deelname:
 
Eerste keer deelnemen €270,00
Herhaling:140,00
 
🌸🌸🌸
Kinderen zijn zeer welkom in deze class
Kinderen van 0-15 jaar zijn gratis.
 
Jeugdigen 16 en 17 jaar betalen 50% van de deelname kosten.
 
(Drukwerk word door kinderen meestal niet benut. Mocht je toch drukwerk willen vraag ik daar €25,00 voor)
 
Registreren:
 
Eerste keer deelnemen
 
Of herhalen

Wees welkom- ik ben na de class altijd beschikbaar voor nazorg. Een class stopt niet na 18:00 uur.
Ik kijk naar deze bijzondere dag uit.

Gegevens

Datum:
28/10/2017
Tijd:
10:00 - 18:00
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/433242683744475/

Locatie

Wilbertoord